1076 beoordelingen
 1. 6,6

  Geen recensie achtergelaten

  Februari 2021 -  verbleef in Vakantiehuis - Hoogerwerfsweg 36 | Bruinisse

 2. 10

  Het was een geweldige accomodatie. We hebben nog nooit een vakantieverblijf gehad met zo’n hoog afwerkniveau en zoveel sfeer. Het was allemaal top. Zeer uitgebreide keuken. We hebben er van genoten. Prachtige omgeving dicht bij strand en natuur en zeer gastvrije host.

  Maart 2021 -  verbleef in Vakantiehuis - Lepelstraat 18B | Vrouwenpolder "'t Zwartje"

 3. 9,1

  Perfect location! Clean apartments. You can find everything what you need in the kitchen. Fireplace and piano made our weekend. It should be incredible in summer time. Especially when restaurants are open! We'd like to come back!

  Februari 2021 -  verbleef in Appartement - Kaapduinseweg 13 | Dishoek "13H Luxe 6 personen"

 4. 8,7

  Afstand naar het strand. Leuk ingericht huisjes. De bedden waren heel goed, dat is vaak niet zo in een vakantiehuis.

  Februari 2021 -  verbleef in Appartement - Nieuwstraat 1 | Zoutelande "Kurhaus"

 5. 8,9

  Het is een super mooi en fijn appartement. Veel ruimte en licht en ook fijn dat boven alle ramen open konden. Het sanitair zag er prachtig uit en het was allemaal heel erg goed schoon. We hebben beiden ook lekker geslapen (goed bed, fijne dekens). Uiteraard fantastisch dat je zo snel op het strand bent en dat de AH dichtbij is (en allerlei restaurantjes, de bakker, enz). Ik denk zelf dat het in het hoogseizoen wat te druk is in de nabije omgeving van het appartement, maar zo eind februari was het relatief rustig en goed bereikbaar, weinig lawaai van de straat. Toen we wat gedoe hadden met de sleutel en het parkeren zijn we erg goed en vriendelijk geholpen door de medewerkers van de IJssalon. Wat ook echt heel erg prettig was, dat was dat we op zondag wat later konden uitchecken. Dit gaf ons de gelegenheid om overdag nog iets te ondernemen en dat we daarna nog even in het appartement terecht konden om wat te drinken, spullen te pakken enz. en niet alles 's ochtends al in de auto moesten zetten.

  Februari 2021 -  verbleef in Luxe appartement - Ooststraat 7 | Domburg "IJsvogel"

 6. 7,9

  De ligging, ruimte in huis, en rust

  Februari 2021 -  verbleef in Familiehuis - Vroondijk 2 | Vrouwenpolder 'Zeebloesem'

 7. 8,9

  Mooi sfeervol huisje op een mooie locatie. Faciliteiten van het huisje super! Erg kindvriendelijk ook met de speeltoestellen.

  Februari 2021 -  verbleef in Vakantiehuis - Aagtekerkseweg 1 | Oostkapelle "Vijg, Druif, Perzik of Appel"

 8. 8,4

  Vlak bij zee

  Februari 2021 -  verbleef in Luxe studio+ voor 2 personen | Zoutelande

 9. 7,9

  Geen recensie achtergelaten

  Februari 2021 -  verbleef in Luxe appartement | 6 personen

 10. 8,7

  De accomodatie was super. Bijna overal was goed over nagedacht, de sfeer en inrichting was meer dan uitstekend. De inrichting en sfeer van de keuken met de apparatuur en de hoeveelheid en kwaliteit van het bestek, serviesgoed en pannen is bovengemiddeld goed!

  Februari 2021 -  verbleef in Familiehuis - Oostkapelseweg 32 | Serooskerke 'Ooievaar'