Domburg, van kuuroord en kunstkolonie naar publieksfavoriet!

Domburg is een sfeervol dorp waar het een jaarrond genieten is. De badplaats grenst aan het natuurpark De Mantelinge. Langs de kust van Domburg valt de veelzijdigheid op. Kitesurfers en catamaranboten, vliegeraars, jonge gezinnen met kinderen die zandkastelen bouwen. Bezoeker of inwoner: iedereen roemt de omgeving van Domburg.

Het strand is een grote trekker van Domburg. Het biedt rust maar ook ruimte voor wie lekker bezig wil zijn. Je kunt yogales volgen op het strand. Geniet van het gevoel van rust, ruimte en ontspanning tijdens je verblijf aan zee. Op de achtergrond het geruis van de zee. Daarnaast kun je in Domburg een wellnessmassage aan het strand krijgen. Met zeezicht vanaf de behandeltafel.

De bijzonderste golfbaan van Zeeland ligt in Domburg in de duinen. De Domburgsche Golf Club is niet alleen één van de oudste golfbanen van Nederland, het is bovendien een echte linksbaan. Dat betekent dat de golfbaan aan zee ligt en aan de zeewind is blootgesteld. De wind en rough zorgen vaak voor een uitdagende ronde.