1. Onbeperkt gebruik eigen woning
  2. Maandelijkse uitkering huurgelden
  3. 24/7 inzicht in de boekingssysteem
  4. Aantrekkelijk te behalen rendement
 

Welcome in Zeeland biedt eigenaren van een vakantiewoning verschillende pakketten. Geheel ontzorgt of juist betrokken blijven bij de verhuur en/of service? 

 

(A) Verhuur -service

% Provisiebasis

Wij regelen de verhuur, u de rest ter plekke.


Wij zorgen door onze real-time koppelingen met alle bekende touroperators, voor een maximaal bereik. Uw advertentie houden we up to date. Zo profiteert u van een optimaal verhuurrendement. 

De gastenontvangst, schoonmaak en afdracht van toeristenbelasting regelt u zelf. Zo bent u betrokken bij de verhuur op vaste momenten en heeft u een fijn contact met uw gasten.

 
 

(B) Full-service

% Provisiebasis

Profiteren van een optimale verhuur en zorgeloos rendement halen? Zonder omkijken naar schoonmaak, sleuteloverdracht etc?

Wij regelen online en ter plekke alles voor u: gastenontvangst, schoonmaak en bedlinnen, afdracht van toeristenbelasting . Door onze real-time koppelingen met alle bekende touroperators, bieden wij u middels 1 contract een maximaal bereik. Zo profiteert u van optimale verhuur. Wij regelen alles voor u.

Uiteraard mag u onbeperkt eigen verblijf boeken! Heerlijk toch om zorgeloos te genieten van een uw vakantie-accommodatie?

 

(C) Toezicht & beheer

vanaf € 39,- per maand

Altijd iemand in de buurt die uw 2e woning in de gaten houdt. Iedere maand een kritische inspectieronde in en rondom het huis, met een rapport en advies als terugkoppeling. Veilig idee toch? Ook onderhouden wij (veelal in samenwerking met lokale leveranciers) uw vakantiehuis, bijhorend terrein/tennisbaan/zwembad of tuin.  

 
Contact met onze experts

1 platform maximaal bereik

Naast de samenwerking met alle bekende touroperators en boekingsportalen bieden wij uw recreatiewoning ook via ons eigen label 'Welcome In Zeeland' aan. Zo wordt uw vakantiewoning direct onder de aandacht gebracht van alle Nederlanders, Belgen, Duitsers, Fransozen en Engelstaligen die op zoek zijn naar een vakantiehuis in Zeeland.

touroperators

Mogen we voor u aan de slag!?

Neem contact met ons op.

Ons team

Wij zijn een ervaren team met een sterke focus op kwaliteit. Door goed te luisteren naar eigenaren en huurders hebben wij onze dienstverlening keer op keer kunnen verbeteren. 

 
Gijs Meerdink
Gijs Meerdink
Morien Janse
Morien Janse
Diana Blom
Diana Blom
Vivian van Gelder
Vivian van Gelder
Evert Treur
Evert Treur
 
Stap 2 l Verdere samenwerking

Vragen? Wij horen het graag.